FinansWatch

Danske Banks ledelsesimage falder markant i kølvandet på hvidvasksag

Danske Bank er drattet adskillige pladser, når det gælder "god ledelse i virksomheden", viser FinansWatch og Wilkes undersøgelse af medarbejderimage i finanssektoren for 2018.

Danske Banks formand Ole Andersen har meldt sin afgang på fredagens ekstraordinære generalforsamling, mens tidligere topchef Thomas F. Borgen blev fritstillet 1. oktober. | Foto: JAN BJARKE MINDEGAARD/ WATCH MEDIER

Ansatte i den finansielle sektor ser mindre positivt på Danske Bank efter sagen om hvidvask via bankens filial i Estland.

Således falder Danske Bank fra en femteplads til en niendeplads i FinansWatchs undersøgelse af medarbejderimage, der er foretaget i samarbejde med analysevirksomheden Wilke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs