FinansWatch

Var klar til udsalg: Derfor holder Pensam nu fast i Danske Bank

Pensam har ligesom MP Pension - der også har hørt til de største kritikere af Danske Banks hvidvaskssag - valgt at beholde både sine aktier og sit forretningsomfang i landets største bank. Pensionskassens adm. direktør, Torsten Fels, forklarer til FinansWatch, hvad der har udløst den ændrede holdning.

Torsten Fels, adm. direktør for Pensam. | Foto: PR

I efteråret overvejede Pensam at sælge sine aktier i Danske Bank og reducere sine forretninger med banken som følge af hvidvaskskandalen. Da bankens egen undersøgelse kom, ændrede det ikke rigtigt på sagen.

"Det lidt barokke i forhold til situationen er, at vi har fået konsekvensen, uden at nogen har taget ansvaret. Det er dér, vi står lige nu," sagde Pensams adm. direktør, Torsten Fels, dengang til FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs