FinansWatch

Danske Bank-chef til medarbejdere: Nu må vi bøje hovedet men rette ryggen

Danske Banks midlertidige topchef, Jesper Nielsen, er ligesom bankens medarbejdere ked af den hvidvaskskandale, som banken er endt i. Men det at sagen er kommet frem, er også nøglen til at komme videre, forklarede han onsdag til FinansWatch som mødte ham efter hans deltages i EU Parlamentets høring.

Jesper Nielsen har været midlertidig topchef for Danske Bank siden 1. oktober, hvor Thomas Borgen blev fritstillet. | Foto: PR

Da hvidvaskssagen ramte, ramte den ikke blot Danske Banks ledelse, den ramte også bankens mere end 20.500 medarbejdere i de 16 lande, hvor banken er repræsenteret.

FinansWatch mødte onsdag bankens midlertidige topchef Jesper Nielsen, efter at han havde været i EU-Parlamentet for at forsøge at forklare, hvordan det kunne gå til, at der i årene 2007 til 2015 via bankens estiske filial var foretaget mistænkelige pengeoverførsler for 1500 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs