FinansWatch

Politikere kritiserer Finanstilsynet for at være for passivt under hvidvasksag

Finanstilsynet fik under den tidligere direktør Ulrik Nødgaard en stribe advarsler om Danske Banks estiske filial. Flere erhvervsordførere kritiserer, at tilsynet ikke reagerede tilstrækkeligt på henvendelserne.

Foto: Steen Brogaard

Flere erhvervsordførere kritiserer, at Finanstilsynet under Ulrik Nødgaard, der i dag er direktør i bankernes lobbyorganisation Finans Danmark, ikke reagerede kraftigere på en stribe henvendelser fra etiske myndigheder vedrørende Danske Banks estiske filial, der er centrum i skandalen om massiv hvidvask. Det skriver Finans.

Forleden skrev mediet, at de estiske myndigheder over en årrække kom med fem henvendelser til tilsynet – de fire af dem, mens Nødgaard var direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs