FinansWatch

Danske-CEO: Væsentlige synergieffekter ved at vælge Tryg

Jesper Nielsen, midlertidig topchef i Danske Bank, mener, at der er store synergieffekter for banken ved at udskifte forsikringsaftale med Topdanmark til fordel for Tryg.

Jesper Nielsen | Foto: scanpix ritzau/Thomas Lekfeldt

Danske Bank ser store synergieffekter ved at vælge Tryg som strategisk forsikringspartner og har opsagt en aftale med Topdanmark, som har løbet siden 2000.

"Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Topdanmark på det danske marked. Men vi har vurderet, at vi kan opnå væsentlige synergieffekter ved at vælge Tryg som strategisk forsikringspartner, da de er forankret på tre af de fire nordiske markeder, hvor vi også er til stede," siger midlertidig administrerende direktør for Danske Bank, Jesper Nielsen.

I modsætning til Tryg er Topdanmark alene fokuseret på det danske forsikringsmarked.

Aftalen med Tryg betyder, at Danske Bank i samarbejde med Tryg fra foråret 2019 vil tilbyde skadeforsikringsløsninger til Danske Banks privat-, private banking- og erhvervskunder i Danmark og Norge og til privatkunderne i Sverige.

"Tryg har en meget stærk palet af konkurrencedygtige og unikke produkter og løsninger, som vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder på de tre nordiske markeder. I Danmark betyder samarbejdet eksempelvis, at kunder, der vælger at købe forsikring hos Tryg, får del i Tryghedsgruppens bonusordning, hvor der de seneste 3 år er betalt 8 procent af præmieindbetalingerne tilbage til Trygs kunder," siger Jesper Nielsen.

Han nævner endvidere, at partnerskabet forpligter Danske Bank og Tryg til sammen at udvikle nye digitale løsninger, der skal komme kunder i begge virksomheder til gavn.

"Det har været helt afgørende for os, at Tryg også er frontløber og har store visioner inden for innovation, digitalisering og sammenhængende kundeoplevelser i Norden med fokus på at skabe større tryghed. Områder, hvor jeg er overbevist om, at vi kompletterer hinanden rigtig godt, og som derfor giver de bedste forudsætninger for, at vi kan udvikle løsninger og services, der skaber fremtidens gode kundeoplevelser også inden for forsikring," siger Jesper Nielsen.

Danske Bank dropper Topdanmark til fordel for Tryg

Topdanmark-chef: Jagter nye aftaler efter tabet af Danske Bank

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs