FinansWatch

Danske Banks formandskandidat: Vi må arbejde os igennem tillidskrise

Danske Bank er nødt til at arbejde sig igennem den tillidskrise, der har ramt banken som konsekvens af den estiske hvidvask-sag. Det er budskabet fra DI-topchef Karsten Dybvad, der af bankens hovedaktionær er indstillet til at blive bankens nye bestyrelsesformand.

Foto: /ritzau/Maud Lervik

Ifølge Danske Banks sandsynlige kommende bestyrelsesformand er det helt centralt, at Danske Bank får genoprettet tilliden efter afsløringerne af bankens medvirken til hvidvask via sin filial i Estland.

”Der er ikke to meninger om, at hvidvasksagen er dybt alvorlig og har skabt stor bekymring. Det må vi arbejde os igennem og komme ud på den anden side. Det er afgørende, at danskerne og danske virksomheder skal have tillid til banken. Men jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at den tillid vil blive genopbygget,” siger Karsten Dybvad i et interview med FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs