FinansWatch

Derfor trak Mærsk støtten til Ole Andersen

Manglende handling og en dobbeltrolle i bestyrelsen er de to hovedårsager til, at storaktionæren A.P. Møller Holding har trukket sin støtte til Danske Banks formand, Ole Andersen. Det fortæller Robert Uggla Mærsk til Finans.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Der er to hovedårsager til, at A.P. Møller Holding tirsdag har valgt at trække støtten til Danske Banks formand Ole Andersen.

For det første har bestyrelsen ikke handlet hurtigt nok i kølvandet på afsløringerne om mulig hvidvask for milliarder i bankens estiske fillial. For det andet er det uacceptabelt, at Ole Andersen både har siddet som formand for bestyrelsen og den nomieringskomite, som skal finde hans afløser. En dobbeltrolle, som ifølge Robert Uggla Mærsk, har gjort Ole Andersen "inhabil." Det siger han til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs