FinansWatch

Danske Banks bundlinje falder mere end forventet

Danske Bank kom ud af tredje kvartal med et fald i indtægterne på 4 pct., hvilket var lavere end analytikernes forventninger. Også bundlinjen skuffer. (Opdateret)

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danske Bank fortæller, at bankens nettorenteindtægter i tredje kvartal landede på 5,8 mia. kr., hvilket er et fald på 3 pct. i forhold til tredje kvartal sidste år og kan sammenlignes med analytikernes forventning om nettorenteindtægter på godt 5,9 mia. kr.

Gebyrindtægterne landede på 3,8 mia. kr., hvilket var en stigning på 6 pct. og lidt højere end forventet, mens handelsindtægterne dykkede med 23 pct. til 1,2 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Danske Bank henter ny direktør fra egne rækker

Danske Bank har fået ny adm. direktør i Danske Invest Asset Management, som banken har hentet internt. Den nye direktør har derudover også erfaring fra sin tid som investeringschef i en dansk hedgefond og Finanstilsynet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs