FinansWatch

Danske Banks midlertidige topchef skal tale ved høring

Ved en høring i Folketingets erhvervsudvalg skal både Danske Bank, Nordea, Finanstilsynet og Bagmandspolitiet på talerstolen.

Jesper Nielsen | Foto: PR

Danske Banks midlertidige adm. direktør, Jesper Nielsen, der vikarierer på posten efter Thomas Borgens stop og frem til, at bankens bestyrelse finder en permanent afløser, får ordet, når der 19. november er indkaldt til høring om hvidvasksagen i Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg. Det oplyser Danske Bank til Børsen.

Ved høringen vil der desuden være indlæg fra Finanstilsynet, der af flere politikere er blevet kritiseret for at have sovet i timen i forbindelsemed Danske Banks hvidvasksag. Også Bagmandspolitiet samt Nordea vil tale ved høringen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs