FinansWatch

Hvidvasksag øger Danske Bank-kunders interesse for at skifte

Flere Danske Bank-kunder end normalt overvejer at skifte bank, viser data fra sammenligningstjeneste. Samtidig erkender banken, at den allerede har mistet kunder som følge af hvidvasksagen.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/ Ritzau Scanpix

Hvidvasksagen har fået mange kunder i Danske Bank til at overveje at skifte bank – og mange har allerede taget skridtet. Det skriver Børsen på baggrund af data fra sammenligningstjenesten Mybanker og fra Danske Bank selv.

Ifølge Mybanker har der, siden Danske Bank fremlagde sin egen undersøgelse om hvidvasksagen i midten af september, været markant flere Danske Bank-kunder inde på siden for at se sig om efter en anden bank. Hvor der normalt er der omkring 3000 husstande om måneden, der sender bankdata ind til portalen og beder om et tilbud fra tre andre banker, var der i september 5718 – og 2657 af dem var Danske Bank-kunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs