FinansWatch

Konsulenthus ser grundlag for søgsmål mod Danske Bank

Det belgiske konsulenthus Deminor mener, at Danske Banks ledelse har vildledt investorerne i bankens hvidvasksag.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det belgiske konsulenthus Deminor Recovery Services, der lever af at samel institutionelle investorer bag gruppesøgsmål, mener, at Danske Banks investorer er blevet holdt i mørket af Danske Banks ledelse i bankens hvidvasksag. Det skriver Børsen.

"Investorerne er blevet vildledt, og derfor vurderer vi nu, at der er grundlag for at rejse et søgsmål mod banken," siger Edouard Fremault, partner i Deminor, til Børsen.

Konsulenthuset mener, at investorerne er blvet vildledt siden februar 2014, hvor den interne revision informerede daværende adm. direktør, Thomas Borgen om, at man havde fundet uregelmæssigheder i bankens estiske filial. Det skulle investorene have været oplyst om, mener Edouard Fremault, der understreger, at det nu er op til investorerne, om de vil rejse krav mod Danske Bank.

Herhjemme er Deminor Recovery Services mest kendt for de igangværende sager mod Vestas og OW Bunker samt forliget med Pandora.

Stor investorrådgiver: Danske Bank bør overveje at sagsøge ansvarlige chefer i hvidvasksag

Belgiere vil igangsætte uvildig undersøgelse af Danske Bank 

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs