FinansWatch

Danske Banks whistleblower vil vidne over for Folketinget

Howard Wilkinson, der var whistlebloweren bag Danske Banks hvidvaskskandale, er klar til at vidne for både Folketinget og Europa-Parlamentet.

Foto: Jens Dresling/Ritzau

Whistlebloweren bag Danske Banks store hvidvaskskandale, Howard Wilkinson, er klar til at vidne over for både Europa-Parlamentet og Folketinget, lyder det i en meddelelse fra hans advokat, Stephen M. Kohn. Det skriver Finans.

"Mr. Wilkinson vil gerne vidne over for Folketinget i Danmark og Europa-Parlamentet. Alle vælgere i Europa har ret til at vide, hvad deres regeringer gør for at stoppe korruption og beskytte whistleblowere," udtaler Stephen M. Kohn, i en kommentar ifølge Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs