FinansWatch

Professor om vraget kronprins: "Både han og bestyrelsen fremstår vingeskudt"

Jacob Aarup-Andersen kom fra den ene ddag til den anden til at fremstå svækket, da han ikke blev godkendt som Danske Banks næste topchef, lyder det fra professor i ledelse.

Foto: DANICA

Da Finanstilsynet onsdag vendte tommelfingeren nedad og afviste at godkende Jacob Aarup-Andersen som Danske Banks topchef, kom den nuværende chef for bankens Wealth Management-afdeling til at fremstå svækket fra den ene dag til den anden. For for en måned siden var han bankens absolutte kronprins, og nu er han alligevel ikke blevet bankens topchef, det deet fra Anders Drejer, professor i ledelse ved Aalborg Universitet, til Børsen.

"Det er en utrolig ubehagelig situation at være i. For selvom bestyrelsen troede på ham, var det ikke nok. Både han og bestyrelsen fremstår vingeskudt efter det her," siger han til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs