FinansWatch

Danske Banks aktietilbagekøbsprogram stopper ved 6,9 mia. kr.

Danske Bank nåede at købe for 6,9 mia. kr. aktier, før banken satte en stopper for sit aktietilbagekøbsprogram i sidste uge. Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/ Ritzau Scanpix

Danske Bank nåede at købe for 6,9 mia. kr., før bankens aktietilbagekøbsprogram i sidste uge blev lukket ned som følge af et øget krav til polstringen i banken.

Aktietilbagekøbsprogrammet, der blev sat i værk 5. februar, var oprindeligt på 10 mia. kr. Det var planlagt til at slutte senest 1. februar 2019.

Den sidste handelsdag endte i stedet med at være 3. oktober, hvor banken ejede 4,13 pct. egne aktier, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

"Efter nedenstående transaktioner i uge 40 har vi tilbagekøbt aktier for 6,9 mia. kr., og programmet er herefter afsluttet," skriver Danske Bank i meddelelsen.

Finanstilsynets skønnede tidligere, at Danske Bank skulle polstre sig med 5 mia. kr. i forbindelse med hvidvasksagen i Estland. Det krav blev i sidste uge fordoblet til 10 mia. kr., og som konsekvens blev programmet standset.

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs