FinansWatch

Danske Bank-top: Derfor har vi skiftet holdning til Borgens stop

Thomas Borgen kommer alligevel ikke til at sidde på pinden som topchef i Danske Bank, indtil der er fundet en permanent afløser. "Med den situation banken er i, er det bedst, at den, der leder direktionen, også er en del af bankens fremtid," siger Ole Andersen.

Ole Andersen og Thomas Borgen | Foto: JAN BJARKE MINDEGAARD/ WATCH MEDIER

Danske Banks bestyrelse er mandag vendt på en tallerken. Da banken fornylig præsenterede sin redegørelse i den såkaldte hvidvasksag, oplyste banken, at topchef Thomas Borgen trak sig, men ville blive på posten, til der var fundet en afløser.

Det sker ikke. I stedet har man mandag fritstillet Borgen og indsat Jesper Nielsen, chef for Banking DK, som ny midlertidig adm. direktør. I en meddelelse understreges det, at Jesper Nielsen ikke er kandidat til posten. Til Finans udtaler Sydbank-analytiker Mikkel Emil Jensen, at bankens beslutning undrer ham:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs