FinansWatch

Erhvervsminister: "Indlysende, at det ikke er fyldestgørende, at en bank undersøger sig selv"

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) vil læse Danske Banks egen undersøgelse af hvidvask-skandale med stor interesse. Men han understreger samtidig, at den aldrig fyldestgørende kan forklare Danske Banks ageren i Estland.

Den nyudnævnte erhvervsminister gør det klart, at Danske Banks undersøgelse af sig selv ikke får lov til at stå alene. | Foto: /Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt

Den nyudnævnte erhvervsminister, Rasmus Jarlov (K), understreger i et interview med erhvervsmediet Finans, at det er afgørende for befolkningen, at der både bliver ryddet op og bliver konsekvenser af så alvorlig en sag som den hvidvaskskandale i Danske Bank i Estland, som især Berlingske Business har afdækket.

Finanstilsynet har offentliggjort en rapport, der rummer en sønderlemmende kritik af Danske Bank i forhold til de ledelsesmæssige aspekter af hvidvask-skandalen og en række påbud. Som EU-reglerne er skruet sammen i dag, er det dog Finanstilsynet i Estland, der har ansvaret i forhold til at afdække de konkrete mistanker om hvidvask i Danske Banks filial i Estland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs