FinansWatch

Resultat før skat femdoblet i Retail Danmark

Danske Banks almindelige bankaktiviteter i Danmark har i tredje kvartal 2011 femdoblet resultatet i forhold til samme periode sidste år.

Retail Danmark, som banken kalder sin traditionelle danske forretning, kom ud af tredje kvartal med et overskud før skat på 1037 mio. kr. mod 212 mio. kr. i samme periode sidste år.

Ses på de første ni måneder af 2011 har Retail Danmark oplevet et fald i nedskrivningsbehovet. I den periode er nedskrivningerne faldet til 2649 mio. kr. fra 6487 mio. kr. i samme periode sidste år.

På indtægtssiden faldt nettorenteindtægterne i Retail Danmark i de første ni måneder med 5 pct.

Gennemførte prisforhøjelser på udlånsrenten medførte merindtjening på 0,1 mia. kr. men blev modsvaret af faldende udlånsmarginal og volumen, skriver Danske Bank.

(Ritzau Finans)

Straarup: Jeg skal fodre fugle

Straarup: Regnskabet er ikke godt nok

Regnskab: Faldende indtægter i Danica Pension

 Danske Bank: Yderligere forværring i Irland Jagt på

Straarups afløser sættes ind

Regnskab: Danske Bank 1 mia. kr. under det forventede  

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs