FinansWatch

Straarup ude af roadshow

Når Danske Bank i den kommende uge tager på et omfattende roadshow, er det uden adm. direktør Peter Straarup. 

Fra den 2. til den 11. november er Danske Bank charmeoffensiv i en lang række byer. Men det er uden adm. direktør Peter Straarup, skriver Børsen.

Det er programmet, der afslører, at topchefen ikke deltager i et eneste af arrangementerne, hvilket han ellers ifølge Børsen plejer. Ved roadshowet i forbindelse med sidste års regnskab for tredje kvartal var han således med både i København og i London.

Banken afviser dog, at der skulle være en sammenhæng mellem Straarups fravær og hans udmelding i slutningen af september om, at han snart vil gå på pension.

”De syv år, jeg har været i banken, har Peter Straarup typisk deltaget i roadshow efter halv- og helårsregnskaber, mens det i reglen har været andre i ledelsen, der har deltaget på roadshow efter regnskaberne for første og tredje kvartal. Peter Straarup holder hver gang telekonference med analytikerne på regnskabsdagen. Sådan er det også denne gang, så det er, som det plejer at være,” siger Martin Gottlob, der er chef for Danske Banks investorrelationer i en mail til avisen.

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs