FinansWatch

Avis: Danske Bank leder efter Straarup-afløser i udlandet

Danske Banks interne kandidater er rykket længere tilbage i kampen om at blive den næste topchef i banken, skriver Jyllands-Posten i dag. Banken kigger i stedet mod danskere i udlandske banker. (Opdateret 08.40)

Foto: STROYER TORBEN

Bestyrelsen i Danske Bank arbejder på højtryk for at finde den kandidat, der skal afløse Peter Straarup, der inden for en overskuelig fremtid stopper som ordførende direktør i banken.

Jyllands-Posten erfarer i dag fra anonyme kilder, at de to interne kandidater, der har været nævnt som de bedste bud på en afløser for Peter Straarup, nu er rykket længere bagud i kampen om at overtage den eftertragtede chefstol.

Dato sat

Det drejer sig om direktøren for Danske Banks danske aktiviteter Tonny Thierry Andersen og direktør for de udenlandske aktiviter og Danske Markets, Thomas Borgen.

I stedet har bestyrelsen vendt blikket mod danskere højt placeret i udenlandske banker som Goldman Sachs og Morgan Stanley, skriver Jyllands-Posten.

Bestyrelsen i Danske Bank ønskede ikke at kommentere arbejdet med at finde en ny direktør, men ifølge Jyllands-Posten er der sat dato på, hvornår bestyrelsen vil melde noget ud om Peter Straarups afgang.

 

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs