FinansWatch

Danske Bank lukker finske afdelinger op til nytår grundet strejke

Danske Bank står foran nogle problemfyldte dage i Finland, da en af landets fagforeninger har varslet en strejke i den finansielle sektor både torsdag og fredag.

Som konsekvens heraf vil Danske Banks fysiske filialer og telefonlinjer være lukket i Finland fra torsdag og først åbne igen tirsdag 2. januar i det nye år.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Danske Bank.

"Danske Bank søger at sikre, at både privat- og erhvervskunder har adgang til de mest vitale banktjenester såsom kortbetalinger og hævning af penge fra pengeautomater under den mulige strejke."

"Medarbejdersituationen kan forårsage forstyrrelser i funktionen og tilgængeligheden af ydelserne. Mangler kan tage længere tid at rette op på end normalt," skriver Danske Bank og undskylder samtidig for de forstyrrelser, som strejken måtte medføre.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs