FinansWatch

Endnu et bestyrelsesmedlem flager deltagelse i emission

I går købte den kommende formand Eivind Kolding aktier i forbindelse med emissionen i Danske Bank, i dag er det et rutineret medlem af bankens bestyrelse, der har haft pengepungen fremme.

Det er bestyrelsesmedlem i Danske Bank, Peter Højland, der tegner 3333 aktier i Danske Bank for 286.638 kr. Peter Højland er tidligere topchef hos Superfos og har i de seneste mange år virket som professionelt bestyrelsesmedlem.

Samtidig sælger Højland 4500 tegningsretter til et selskab ved navn Ituri Management, som han selv er bestyrelsesformand for.

Rita Højland, der er nærtstående til Peter Højland, sælger 2500 tegningsretter til samme selskab, der så tegner 7666 aktier for 659.276 kr.

Kolding køber aktier dagen før tronskifte

Flad aktiekurs efter otte år med Alf Duch

(Ritzau Finans)

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs