FinansWatch

Mærsk tjener bedre på Danske Bank

Mærsk har haft en væsentlig bedre forretning ud af sine aktier i Danske Bank i 2010, end det var tilfældet i 2009.

A.P. Møller-Mærsk har haft en væsentlig bedre forretning ud af sine aktier i Danske Bank i 2010 end det var tilfældet i 2009. Resultatandelen fra Danske Bank udgør 734 mio. kr. mod 346 mio. kr. i 2009.

Danske Bank planlægger kapitaludvidelse på 20 mia. kr. ved en fortegningsemission i april 2011. A.P. Møller - Mærsk agter at deltage i emissionen med en investering i størrelsesordenen 4 mia. kr., svarende til den nuværende ejerandel på 20 pct.

Pengestrøm fra driftsaktiviteter var ligesom i 2009 påvirket af, at der ikke er modtaget udbytte fra Danske Bank som følge af bankens deltagelse i Bankpakke I.

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs