FinansWatch

Danske Bank lancerer investeringsrobot til erhvervskunder

Storbankens digitale investeringssatsning June udbydes nu også i en version målrettet virksomheder, skriver Børsen.

Danske Bank lancerer nu en version af investeringsappen June til virksomheder, skriver Børsen. Det sker torsdag morgen, og versionen er i første omgang kun rettet mod Danske Bank-kunder.

"Hvis man ser på vores erhvervskunder i Business Banking, hvor vi har hovedparten af de mindre virksomheder, har vi ca. 90 mia. kr. i indlån. Det har bare været støt stigende de seneste år," siger Niels Bang-Hansen, der er chef for Business Banking i Danske Bank," til Børsen.

June baserer sig alene på indeksfonde og sælger sig på at være let at bruge og et billigere produkt end aktivt forvaltede investeringsløsninger. Siden lanceringen til privatkunder i foråret har flere erhvervskunder efterspurgt en pendant, oplyser banken om årsagen til, at man nu udvider kundekredsen.

I en tilhørende artikel i avisen skriver Børsen, at June har rundet privatkunde nummer 11.500 og ved ved udgangen af november forvaltede 219 mio. kr.

Forsiden lige nu

Fem år gammel sender stadig syge i forsikringshul

På trods af at førtidspensionsreformen blev vedtaget i 2013, er der stadig kunder, der ikke kan få dækning for tab af erhvervsevne på trods af at have en sådan forsikring hos deres pensionsselskab.

Vækst-sparekasse bremser en smule op

Efter igen og igen at have brudt Finanstilsynets retningslinjer for udlånsvækst holder Dragsholm Sparekasse sig i 2017 lige akkurat inden for grænsen. Væksten er dog stadig markant, hvilket blandt andet skyldes overtagelsen af Refsnæs Sparekasse.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere