FinansWatch

Danske Bank

Låneskandale vokser i Irland: Politiker vil have bankansatte fængslet

Den store låneskandale i Irland, som blandt andet Danske Bank er involveret i, fortsætter ind i 2018. Over 30.000 irske bankkunder er berørt, og kreditratingbureau spår, at tallet vil stige yderligere. Samtidig vil formanden for det irske finansudvalg have bankfolk fængslet for deres involvering i skandalen.

Sparinvest i største satsning siden 2001

Sparinvest går Danske Banks June i bedene med en ny investeringsplatform, Sparindex, der går i luften på næste mandag. Adm. direktør Per Noesgaard har store vækstforventninger, og trods et stort markedsføringsbudget forventer han, at Sparindex går i plus i år to eller tre.

Danske Bank satser benhårdt på ansvarlige investeringer med ny chef

Danske Bank har fundet deres nye Head of Responsible Investments hos en af markedets førende leverandører af screeningsværktøjer og såkaldt proxy advisor services. Med ansættelsen forsøger Danske Bank at vise, at den fremadrettet satser intenst på ansvarlige investeringer.

Danske Banks hvidvask-skandale breder sig i Baltikum

Nye afsløringer fra Berlingske Business viser, at Danske Banks hvidvaskproblemer ikke blot omfatter Estland, men også Litauen. Banken oplyser til Berlingske, at den igangsatte hvidvaskundersøgelse nu også omfatter de øvrige baltiske lande.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere