FinansWatch

Danske Bank

Medarbejdernes dom: De fleste finansvirksomheder tager whistleblowerordninger seriøst

Det er medarbejderne, der i sidste ende afgør, om en whistleblowerordning fungerer. En rundringning til tillidsmændene hos nogle af de største finansvirksomheder viser, at medarbejderne generelt har kendskab til ordningerne. I Jyske Bank kan ledelsen dog gøre det bedre, siger tillidskvinde. FinansWatch sætter i en række artikler fokus på whistleblowerordninger i finanssektoren.

Danske Bank reklamerede med ulovligt tandlægelån

Vejledende priser for tandlægelån i Danske Bank har været dyrere, end hvad man må kræve som følge af ny kviklånslov. Danske Bank retter fejl og forsikrer, at det ikke er muligt at lave ulovlige lån i bankens systemer.

Medier: Danske Bank lod Home tage overpris

Medarbejderne i Danske Bank skulle rådgive inkasso-kunder til at vælge Home, som fik et højere salær end andre kæder, viser nye oplysninger. Banken er stadig i gang med at undersøge sagen.

Danske Bank: Vi har ikke rådgivet ordentligt om evighedslån

Flere års undersøgelse af Danske Banks behandling af kunderne har resulteret i, at banken har fundet flere fejl. Blandt andet har nogle kunder haft lån, som aldrig ville slutte, men det har ikke handlet om, at medarbejderne har undladt at handle, siger banken.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere