FinansWatch

Danske Bank

Jarlov: Dybt alvorligt hvis Danske Bank bevidst har tilbageholdt oplysninger

Hvilke oplysninger har Finanstilsynet fået fra Danske Bank, mens banken selv har udarbejdet sin hvidvaskredegørelse? Det var et af de centrale spørgsmål på tirsdagens samråd i Folketingets Erhvervsudvalg. Dette er Finanstilsynet i gang med at undersøge, oplyste erhvervsministeren, der samtidig fastslog, at det er dybt alvorligt, hvis banken bevidst har tilbageholdt information over for tilsynet.

Sanktionsramt russisk milliardær sagsøger Nordea og Danske Bank

Den russiske milliardær og tætte Putin-allierede Boris Rotenberg er blevet smidt ud som kunde i blandt andre Nordea og Danske Bank i Finland, fordi han personligt er omfattet af amerikanske handelssanktioner. Men nu har oligarken sagsøgt bankerne for at have smidt ham på porten.

Derfor blev Jacob Aarup-Andersen vejet og fundet for let

Danske Banks valg af ny adm. direktør efter Thomas F. Borgen er nu blevet underkendt af Finanstilsynet, hvilket ikke er så overraskende, som det måske lyder. Og det betyder ikke, at Jacob Aarup-Andersen er ude af spillet som bankens topchef i fremtiden.

Nordeas formand var frontmand for estisk hvidvaskbank

Nordeas bestyrelsesformand, Björn Wahlroos, var også bestyrelsesformand for Sampo Pank, inden den blev solgt til Danske Bank i 2007. Ifølge flere iagttagere sætter Danske Banks hvidvaskundersøgelse af dens estiske filial ham i et dårligt lys, skriver Information.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere