FinansWatch

Danske Bank

SEB henter aktieteam i Danske Bank

SEB har været på rov i Danske Bank, hvor man har hentet et erfarent team inden for salg af nordiske aktier. Det oplyser selskabet over for FinansWatch (Opdateret).

Danske Bank sælger Home Erhverv-kæden

To franchisetagere overtager kontrollen med de i alt otte forretninger, der frem til 2020 fortsætter under samme navn. Nye placeringer på landkortet er allerede i kikkerten, siger ny medejer til EjendomsWatch.

Ny rapport forudser pres på kapitalforvalteres indtjening

Indtjeningen hos kapitalforvaltere vil komme yderligere under pres, forudser PWC i international rapport, og tendensen ventes også at ramme danske forvaltere, vurderer dansk partner i konsulenthuset. Hos en af landets største kapitalforvaltere kan man godt kende tendensen, men ser muligheder i en ny forretningsmodel.

Karsten Dybvad valgt ind i Danske Banks bestyrelse

Karsten Dybvad og Jan Thorsgaard Nielsen er helt efter planen blevet valgt ind i Danske Banks bestyrelse. Bestyrelsen ventes nu at konstituere sig med de to nyvalgte som henholdsvis formand og næstformand.

Storaktionær: "Der er lang vej tilbage for Danske Bank"

Det bliver ikke nogen enkel opgave for den kommende Danske Bank-bestyrelse at genoprette tilliden til omverdenen, lød det fra Robert Uggla fra storaktionæren A.P. Møller Holding ved bankens ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelseskandidat foreslog indefrysning af Thomas Borgens fratrædelsesgodtgørelse.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere