FinansWatch

Arbejderbank lover at holde sig fra negative renter

Efter at Sparekassen Kronjylland i dag meldte ud, at bankens ikke kommer til at opleve negative renter, stemmer Arbejdernes Landsbank i og lover det samme for deres kunder. Det skriver Børsen.

Gert Jonassen, adm. direktør i Arbejdernes Landsbank. Foto: PR

Arbejdernes Landsbank tager skarp afstand fra negative renter og lover bankens kunder, at de ikke kommer til at opleve negative renter, som man ellers har set det i flere danske storbanker.

Det skriver Børsen.

Adm. direktør i Arbejdernes Landsbank, Gert Jonassen garantere, at "vi kommer ikke til at lave negative renter hos os," efter at Klaus Skjødt fra Kronjyllands Sparekasse i dag i Børsen lovede det selv samme til sine kunder. Det på trods af at begge banker har indlånsoverskud og derfor selv må betale for at have pengene stående i Nationalbanken.

”Jeg ville som kunde sige, at det simpelthen ikke er i orden, at jeg skal betale for, at banken kan låne mine penge til at låne videre ud til andre. Derfor er negative renter for private kunder helt galt på min skive og ikke eksisterende,” siger Gert Jonassen til Børsen.

Han garanterer samtidig, at Arbejdernes Landsbank ikke har hævet gebyrerne for at afbøde effekterne af de negative renter og forklarer, at banken har sat em del af dets indlånsoverskud i fondspapirer med de kursudsving det giver.

Sparekassen Kronjylland holder sig fra negative renter

Jyske Bank: Negative renter til private kan komme i løbet af halvandet år

Jutlander Bank: Negative renter for erhvervskunder kan komme på tale

Forsiden lige nu

Nemid rykker over på mobilen som app

Det er slut med ikke at have adgang til netbanken, hvis du har smidt Nemid-nøglekortet væk. Finans Danmark og det offentlige har nemlig sammen udviklet en app.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere