FinansWatch

Arbejdernes Landsbank smider Codan på porten – ny partner står klar i kulissen

Arbejdernes Landsbank har gældende fra nytår opsagt sit samarbejde med Codan. I stedet skal et andet stort forsikringsselskab levere forsikringsløsninger til bankens erhvervskunder.

Foto: Arbejdernes Landsbank/PR

Fra nytår vil Arbejdernes Landsbank ikke længere henvise sine erhvervskunder, der efterspørger forsikringsløsninger, til Codan. I stedet har banken indgået en aftale med Tryg. Det skriver Finans.

Aftalen med Tryg er kommet i stand, efter at Arbejdernes Landsbank samt en del af fagbevægelsen, der også ejer banken, i 2017 solgte forsikringsselskabet Alka til netop Tryg for 8,2 mia. kr. Arbejdernes Landsbank har i forvejen en distributionsaftale med Alka, der indbefatter bankens privatkunder. Ronni Tønder, forretningsdirektør i Arbejdernes Landsbank, bekræfter det nye samarbejde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs