FinansWatch

AL’s direktør slutter sig til kritikerne af Nets’ milliard-aktieprogram

Gert Jonassen, direktør i Arbejdernes Landsbank er den seneste stemme, der slutter sig til kritik-koret af Nets’ bonusordninger.

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Den ordførende direktør for Arbejdernes Landsbank, Gert Jonassen, er den seneste i rækken af kritikere af Nets’ aktieprogram, der kan give milliarder på kontoen hos Nets-cheferne.

I et interview med Børsen erklærer han sig målløs over at Nets kan finde på at etablere et aktieprogram, der slet ikke falder i trit med det danske arbejdsmarked. Og da Nets i dag stort set har monopol på store dele af betalingsinfrastrukturen, som også Arbejdernes Landsbank bruger, vil han gerne åbne for en diskussion om at finde andre partnere.

"Jeg vil helt klart overveje, hvad man kan gøre. I de fora, hvor det er muligt at samarbejde med andre udbydere, vil jeg helt sikkert rejse diskussionen. Vores bank kan ikke gå solo på det her, da det handler om dansk infrastruktur, men de steder, hvor jeg har en stemme, der vil jeg stille spørgsmål ved denne bonusordning," siger Gert Jonassen, der bl.a. er formand for datacentralen BEC.

Gert Jonassens kritik kommer kort efter at Anders Dam fra Jyske Bank også har kritiseret Nets, ligesom en lang række politikere og andre finansfolk har kritiseret størrelsen af aktieprogrammet, der har en usædvanlig stor størrelse for et dansk selskab.

Danske Bank og Nordea har ikke ønsket at kommentere på de andre bankchefers kritikpunkter.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs