FinansWatch

Arbejdernes Landsbank

Fodboldentusiast i Arbejdernes Landsbank runder de 50

Manden, der netop har gjort Arbejdernes Landsbank til storsponsor for herrelandsholdet i fodbold, fylder 50 år. Branding-direktøren har spillet en stor rolle med at bringe den tidligere "halvstøvede, mellemstore" arbejderbank frem i lyset som sponsor af sport, film og teater.

Storaktionærer i lokalbanker gør klar til ny fusionsbølge

Mens fusioner i sektoren under finanskrisen og i årene efter var drevet af økonomiske dårligdomme, kan en ny bølge af fusioner nu indebære konsolidering af sunde banker, vurderer flere brancheaktører over for FinansWatch. Startskuddet var Nordjyske Bank.

Bundlinjen styrtdykker i Arbejdernes Landsbank

Resultatet efter skat i 2018 faldt markant hos Arbejdernes Landsbank, viser nyt årsregnskab. Faldet skyldes udviklingen på de finansielle markeder, mens den underliggende forretning dog er stabil (Opdateret.)

Arbejdernes Landsbank bakser med at score erhvervskunder

Arbejdernes Landsbank er allerede den foretrukne bank for privatkunder, men kæmper med at hente virksomhederne ind i folden. Det vil direktør Gert Jonassen nu sætte ind over for med en klar forestilling om, hvem de nye erhvervskunder bliver.

Filialdirektør vil tiltrække aarhusianere med ny bankcafé

Caféstemning, events og lørdagsåbent. Der er ikke meget, der skriger bank, når Arbejdernes Landsbank flytter midtbyfilialen ind på Strøget i Aarhus. "Det er meget vigtigt, at det ikke kun handler om salg," siger chefen for den anderledes bankfilial.

Flere familier tager springet til ny bank

Nye tal fra finanssektorens fælles selskab E-nettet viser, at mere end 192.000 familier valgte at skifte bank sidste år. Det er 12.000 flere end i 2015. Hurtigere ekspeditionstid er en del af forklaringen. Det skriver Politiken.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere