FinansWatch

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank skifter chefer i Bispebjerg og Køge

Arbejdernes Landbank har sat nye ansigter i spidsen for filialerne på Bispebjerg i København og i Køge. På Bispebjerg er ansat en erfaren bankprofil fra Mybanker, mens hendes forgænger i på filialchefposten er rykket videre til Køge.

Bankchefer afviser kritik af store investeringer i konkurrenter

Flere banker er begyndt at købe aktier op i andre pengeinstitutter, hvilket har medført kritik. Men det bør ikke føre til bange anelser om finanskrisen, mener to banker med store aktieandele i andre pengeinstitutter. Ifølge den ene er udenlandske investorer uforstående over for mindre danske bankers modvilje mod at fusionere.

Arbejdernes Landsbank føler sig fanget mellem myndigheder

Banken har fået kritik for at smide et betalingsinstitut ud uden ordentlig varsel. Afvejningen mellem at holde sig på god fod med både konkurrencemyndighederne og Finanstilsynet kan være svær, lyder det fra bankchef Gert Jonassen.

Ny filialdirektør er tredje generation i banken

Arbejdernes Landsbanks nye direktør i Valby er i den grad en person, banken kan regne med, for hans familie har i generationer været vævet ind i bankens historie. Det samme gælder ovenikøbet for hans kones familie. Læs her om de mange familiemedlemmer i samme bank.

Konkurrencemyndighed: AL Banks opsigelse af betalingsinstitut er ulovlig

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har afgjort, at Arbejdernes Landsbank har overtrådt betalingsloven ved at opsige et konkret betalingsinstitut som kunde. Opsigelsen skete uden varsel og fulgte ikke bankens egne retningslinjer. Det skriver Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i en pressemeddelelse.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere