FinansWatch

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank bakser med at score erhvervskunder

Arbejdernes Landsbank er allerede den foretrukne bank for privatkunder, men kæmper med at hente virksomhederne ind i folden. Det vil direktør Gert Jonassen nu sætte ind over for med en klar forestilling om, hvem de nye erhvervskunder bliver.

Filialdirektør vil tiltrække aarhusianere med ny bankcafé

Caféstemning, events og lørdagsåbent. Der er ikke meget, der skriger bank, når Arbejdernes Landsbank flytter midtbyfilialen ind på Strøget i Aarhus. "Det er meget vigtigt, at det ikke kun handler om salg," siger chefen for den anderledes bankfilial.

Flere familier tager springet til ny bank

Nye tal fra finanssektorens fælles selskab E-nettet viser, at mere end 192.000 familier valgte at skifte bank sidste år. Det er 12.000 flere end i 2015. Hurtigere ekspeditionstid er en del af forklaringen. Det skriver Politiken.

Bare ben i bankerne: Sådan er kravene til finansansattes påklædning

Må man som ansat i Danske Bank, Nordea, Nykredit og andre finansvirksomheder have korte bukser på? Og hvad er kravene egentlig til påklædningen i sektoren? Det har FinansWatch spurgt om i en rundspørge, efter debatten om benklæder i ugens løb har været mere hed end forårssolen.

AL-chef forudser prisfald på dyre lejligheder

Salget af lejligheder er bremset kraftigt op i årets første tre måneder, og topchef i Arbejdernes Landsbank er bekymret for prisudviklingen på især de dyreste lejligheder, skriver Inside Business.

Bankboss efter Anders Dam-stikpiller: "Jeg kan stikke de fleste"

Står det til topchef Gert Jonassen, har Arbejdernes Landsbank nogle af de skarpeste priser på boliglån. Det siger han til FinansWatch efter flere spidse bemærkninger, som Jyske Bank-direktør Anders Dam rettede mod en række konkurrenter tirsdag. Jonassen erkender dog, at gennemsigtigheden i priserne kunne være større.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere