FinansWatch

Avis: Storbanker fortsætter offensiv på Amager

Danske Bank, Handelsbanken, Sydbank og Jyske Bank har tænkt sig at kæmpe videre for mere forretning på Amager trods ny ejer til Amagerbanken.

Hvis Banknordik tænkte, at det var en formsag at få sat en prop i for den kndeflugt, der har været fra Amagerbanken, så er en række store danske banker klar til at vise Janus Petersen og co., at den færøske bank tager fejl.

”Der er mange kunder, der henvender sig til os på Amager, så det går godt, og vi fortsætter med at holde dørene åbne. Vores tilbud til kunderne står sig godt, uanset hvem der er vores konkurrenter, og det ændrer ikke vores tilgang, at der kommer en ny spiller på Amager,” siger Tonny Thierry Andersen, direktør for Danske Bank i Danmark, der med stor succes har holdt charmeoffensiv i Bella Center for at kapre kunder fra Amagerbanken .

Også Handelsbanken, der p.t. dækker Amager fra Ørestaden, siger til Berlingske Business, at den fortsat har masser af appetit på at drive bank på Amager og at en ny filial vil være et naturligt næste skridt.

Slagsmål

Anders Dam fra Jyske Bank tror også på yderligere vækst på Amager.

”Vi fortsætter selvfølgelig med det almindelige slagsmål på markedspladsen, men vi har ikke taget endelig stilling til, om vi skal opgradere på Amager. Det er da en mulighed, for vi har to filialer, som har haft et meget godt kundeflow de sidste måneder,” siger han til Berlingske.

Også Sydbank ser frem til at tiltrække en række kunder til de nye filialer på Amager, hvor en af filialdirektørerne er hentet hos netop Amagerbanken.

Læs alt om Banknordiks køb af Amagerbanken

Mere fra FinansWatch

Danskerne satte pensionsrekord i coronaår

Den danske pensionsformue steg med 4 pct. i 2020 i forhold til 2019. I alt har danskernes lagt mere end 123 mia. kr. oveni pensionsformuen sidste år, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs