FinansWatch

Fremtiden er oppe i luften for knap en femtedel af Alm. Brands forretning

Målt på egenkapital er det en bid på knap en femtedel af den samlede kage, som Alm. Brand overvejer fremtiden for med udmeldingen om, at pensionsforretningens fremtid er i spil.

Foto: PR/Alm. Brand

Når og hvis Alm. Brand skiller sig af med sin pensionsforretning, så vinker selskabet farvel til omkring en femtedel af selskabet målt på egenkapital.

Alm. Brand meddelte tidligere torsdag, at selskabet overvejer fremtiden for pensionsforretningen Liv & Pension og lufter bl.a. tanker om at sælge pensionsbenet. Ifølge Alm. Brands regnskab for årets første kvartal, som er det seneste tilgængelige, tegnede pensionsforretningen sig for en egenkapital på 729 mio. kr. – knap en femtedel af Alm. Brands samlede egenkapital på på godt 4 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs