FinansWatch

Alm. Brand Bank hjælper storkunde med kreditorflugt

Ved at sælge grunde til sig selv er Alm. Brand Bank og Allan Wind Petersen sluppet for et større millionkrav fra de tidligere grundejere. Handlen mødes med vrede fra en kreditor, der truer med en konkursbegæring.

En række kreditorer står tilbage med en lang næse, efter at Alm. Brand Bank på vegne af sin storkunde Allan Wind Petersen solgte fire byggegrunde til selvsamme kunde.

Af købsaftalen mellem de to selskaber, der begge er ejet af Allan Wind Petersen, men styret af Alm. Brand Bank, fremgår det tydeligt, at man ved at sælge de fire ubebyggede grunde videre forsøger at slippe uden om et truende kreditorkrav på knap 62 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs