FinansWatch

Alm. Brand Bank

Midlertidig topchef i Alm. Brand: Jeg vil leve min plan ud

Selvom han kun er konstitueret adm. direktør i Alm. Brand, er Rasmus Werner Nielsen klar til at gribe tøjlerne og føre sin egen plan ud i livet. Han fortæller desuden, at der er dialog mellem ham og bestyrelsen om permanent toppost.

Alm. Brand efter tilsynskritik: Kunder har ingen grund til bekymring

Kommer krisen, kan det give problemer for Alm. Brand Bank, mener Finanstilsynet. Men der er ingen grund til bekymring for kunderne, siger koncerndirektør for Bank og Pension Kim Bai Wadstrøm. "Men det er ingen hemmelighed, at indtjeningen i banken ikke er på det niveau, vi ønsker," siger han.

Endnu en direktør forlader Alm. Brand

Svingdøren står på vid gab på direktionsgangen hos Alm. Brand. Efter fyringen af adm. direktør Søren Boe Mortensen for to uger siden har yderligere to direktører forladt hovedsædet. Denne gang er det kommunikationschefen. (Rettet.)

Alm. Brand Bank går frem – men skal levere mere i fremtiden

Finanskoncernen Alm. Brands bankdel leverede et resultat før skat i årets tredje kvartal på 14 mio. kr. En forbedring i forhold til sidste år og i sig selv tilfredsstillende, men banken skal levere bedre i fremtiden, mener både koncernen selv og analytiker.

Analyse: Trods 18 år på posten blev Alm. Brand-topchef aldrig færdig

Søren Boe Mortensen er efter næsten to årtier fortid som topchef for en af landets største finansvirksomheder, der nu skal på jagt efter afløseren. Udskiftningen er måske ikke så overraskende i sig selv, men måden den mangeårige og magtfulde chef siger farvel på er opsigtsvækkende.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere