FinansWatch

Bank

Sydbank takker nej til bitcoin

Mens Nordnet, Saxo Bank og flere udenlandske banker har åbnet for muligheden for handel med bitcoin, takker Sydbank nu nej til det.

Danske Bank tager kampen op om privatkunderne

Danske privatkunder har forladt Danske Bank, og blandt de resterende er kundetilfredsheden ikke høj nok, siger adm. direktør Carsten Egeriis, der i andet halvår vil sætte ind for at forbedre området.

Sydbank: Danske Banks 2023-mål er realistisk

Det er stadig muligt for Danske Bank at nå sine 2023-mål, selv om der stadig er et stykke vej endnu for blandt andet egenkapitalforretningen. Det vurderer Sydbanks finansanalytiker.

Banker kan komme i klemme på digitale penge

Digitale penge, som for eksempel kryptovalutaer, bliver stadig mere populære, men det kan ramme bankerne, vurderer blandt andet Ulrik Nødgaard, der er direktør i Finans Danmark.

Simon Kollerup afviser "bank-bashing"

Det er et udtryk for et ønske om at passe på tilliden til den finansielle sektor, når erhvervsminister Simon Kollerup (S) kritiserer bankernes negative renter, siger han og afviser, at han er i gang med bank-bashing.

Danske Bank-regnskab er med kendte tal

For blot to uger siden offentliggjorde Danske Bank en del af sine regnskabstal i forbindelse med en opjustering. Der ventes derfor få overraskelser i tallene fredag morgen.

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs