FinansWatch

Pengeinstitutter

Danske Bank tror rentefesten fortsætter næste år ud

Danske Bank, der er den største bank i Danmark, vurderer, at det først bliver i december 2019, at den første renteforhøjelse i Danmark bliver en realitet. Dog venter både Nykredit og Jyske Bank, at der kommer et rentehop allerede næste sommer. Det skriver Berlingske Business.

AL-chef forudser prisfald på dyre lejligheder

Salget af lejligheder er bremset kraftigt op i årets første tre måneder, og topchef i Arbejdernes Landsbank er bekymret for prisudviklingen på især de dyreste lejligheder, skriver Inside Business.

Se alle billederne fra Årets Digitale Finansvirksomhed 2018

BILLEDREPORTAGE: Der var interessante oplæg, ærefulde priser og en masse finans- og digitalt interesserede mennesker, da FinansWatch, analysevirksomheden Wilke og konsulenthuset PwC torsdag afholdte konferencen Årets Digitale Finansvirksomhed 2018. Se alle billederne fra konferencen her.

Banker lagde godt 200 mio mere i datacentral

De 22 banker, der er på datacentralen BEC, øgede deres it-omkostninger betydeligt i 2017. Datacentralens omsætning steg således med 216 mio. kr. Pengene er blandt andet gået til kraftigt stigende udviklingsomkostninger til compliance, står der i årsrapporten.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere