FinansWatch

Pengeinstitutter

Vækst-sparekasse bremser en smule op

Efter igen og igen at have brudt Finanstilsynets retningslinjer for udlånsvækst holder Dragsholm Sparekasse sig i 2017 lige akkurat inden for grænsen. Væksten er dog stadig markant, hvilket blandt andet skyldes overtagelsen af Refsnæs Sparekasse.

Deutsche Bank fyrer i investeringsarm

Den tyske storbank er på vej til at nedlægge et stort antal stillinger inden for erhvervs- og investeringsfunktioner på globalt plan, erfarer Bloomberg (opdateret).

Trods store ambitioner skal PFA Bank kun give et lille plus på bunden

PFA havde høje ambitioner om at være kundernes opsparingspartner, også for frie midler, da forsikringsselskabet i 2014 slog dørene op for de første bankkunder. Anderledes ser selskabets ambitioner dog ud for bankens bundlinje, der ifølge koncerndirektør Mads Kaagaard blot skal give et lille plus.

Fynske Bank byder potentielle partnere op til dans

En solid kapitaloverdækning kan blive grundlaget for nye samarbejder i Fynske Bank, hvis muligheden byder sig, udtaler bankens adm. direktør. "Vi er åbne, hvis der er nogen, som kan se en idé i at konsolidere," siger han.

Fynske Bank dropper udbyttebetaling til aktionærerne

Sidste år modtog de godt 9.400 aktionærer i Fynske Bank 3,20 kr. i udbytte pr. aktie, men i år lægger bestyrelsen op til, at de intet får. Det på trods af at ledelsen betegner årsresultatet som "meget tilfredsstillende" og bankens kapitaloverdækning som "meget solid."

Mere stress og øget arbejdsbyrde: Nye regler belaster finansansatte

Finansansatte er mere stressede og oplever en større arbejdsbyrde som følge af mere regulering, konkluderer en ny undersøgelse. I Jyske Bank har ledelsen gjort det klart over for medarbejderne, at der er en mening med compliance, mens Finansforbundet foreslår samarbejder internt i branchen for at lette byrden.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere