FinansWatch

Pengeinstitutter

S kræver Thomas Borgen smidt ud af disruptionråd

Over for Jyllands-Posten siger Socialdemokratiets finansordfører, Benny Engelbrecht, at Danske Banks topchef, Thomas Borgen, bør ryge ud af regeringens disruptionråd på grund af bankens hvidvasksag i Estland. Også selvom Thomas Borgen ikke er dømt for noget i sagen endnu.

Jyske: Derfor ændrer vi priserne på vores boliglån

Jyske Bank har mandag både hævet og sænket priser på sine boliglån. Det sker som et led i, at banken og BRF Kredit, der er i gang med at skifte navn til Jyske Realkredit, sammenlægger produktpaletten, efter at de to fusionerede tilbage i 2014. Vi er stadig blandt de billigste, siger Carsten Tirsbæk Madsen, direktør for privatkunder i Jyske Bank, til FinansWatch.

Bankforsker foreslår statslån til landmænd

Skal landbrugets problemer på grund af sommerens tørke løses bedst muligt, bør Vækstfonden gå ind og give landmændene lån, siger bankforsker. På samme måde som det skete med bankerne under krisen.

Sparinvest skifter ud i den øverste top

Efter 22 år i spidsen for Sparinvest stopper Per Noesgaard som topchef per 1. september. Afløseren er kapitalforvalterens nummer to, der blev hentet ind for to et halvt år siden.

Nordea kan sætte endnu et flueben inden flytning til Finland

Nordea er i fuld sving med at flytte sit hovedsæde fra Sverige til Finland, og i den forbindelse har Den Europæiske Central Bank, ECB, givet Nordea lov til at fortsat at anvende egne modeller til at beregne risikovægtede eksponeringer i en overgangsperiode. Det oplyser banken fredag.

Danske Bank dropper støtte til Pride-festival - mangler opbakning fra ansatte

Modsat tidligere år er Danmarks største bank ikke på sponsorlisten til Copenhagen Pride. Medarbejderne har ikke bakket tilstrækkeligt op i år, og derfor er pengene blevet i kassen, lyder forklaringen. Hos Nykredit handler selskabets sponsorat om at sende et signal om mangfoldighed til alle danskere (Opdateret).

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere