FinansWatch

Pengeinstitutter

Banker lagde godt 200 mio mere i datacentral

De 22 banker, der er på datacentralen BEC, øgede deres it-omkostninger betydeligt i 2017. Datacentralens omsætning steg således med 216 mio. kr. Pengene er blandt andet gået til kraftigt stigende udviklingsomkostninger til compliance, står der i årsrapporten.

Ingen garanti for at Nordjyske Banks brand overlever fusion

Nordjyske Bank og Ringkjøbing Landbobank lægger op til, at man vil bevare Nordjyske Banks navn på de nordjyske filialer, hvis de to regionalbanker bliver slået sammen. Men den fortsættende banks formand kan ikke udstede nogen garantier for, at man ikke sløjfer navnet om nogle år. Men det ligger slet ikke i kortene, siger han.

Her er de fire scenarier for Nordjyske Banks fremtid

BAGGRUND: På papiret giver Ringkjøbing Landbobanks købstilbud på Nordjyske Bank endog rigtig god mening. Men det er langt fra sikkert, at Landbobankens John Fisker ender med at snuppe Nordjyske. Her er fire scenarier for, hvad der kan ske i den kommende tid.

Nordjyske-formand lader sig kun modvilligt sluge af Ringkjøbing

Hvis formanden for Nordjyske Bank selv kunne bestemme, havde banken beholdt sin selvstændighed. Men en skæbne i maven på Ringkjøbing Landbobank er trods alt bedre end at blive ædt af Jyske Bank. Vi må bare erkende, at der er opstået en ny situation, siger formanden til FinansWatch (Opdateret).

Opdateringsfejl får Mobilepay-app til at crashe

En fejl i den seneste opdatering betyder, at flere brugere oplever, at betalingsappen crasher, når de vil overføre eller anmode om penge. En ny og fejlfri opdatering kommer onsdag, oplyser Mobilepay.

Formand for andelskasse går af: Vikar og arvtager fundet

Efter 25 år i bestyrelsen går formanden for Merkur Andelskasse af. Næstformanden tager midlertidigt over, indtil den egentlige arvtager indtager formandsposten til efteråret. Den kommende formand er tidligere direktør i FDB og Fitness.dk.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere