FinansWatch

Bank

Finanslobby: Fornuftig Basel III-udskydelse – nu ligger bolden hos EU

Finans Danmark kalder det fornuftigt, at Baselkomitéen har valgt at udskyde implementeringen af de såkaldte Basel III-krav, der kan få stor betydning for danske realkreditlån, med et år. Spørgsmålet er nu, hvordan EU, der i øjeblikket arbejder med den lovgivningsmæssige implentering af kravene, vil bruge det ekstra år.

Realkredit Danmark ændrer udlånspolitik: Nye kunder kommer i anden række

Realkreditkoncernen er parat til at hjælpe sine nuværende ejendomskunder, som kæmper med lejere i økonomiske problemer, der ikke kan betale huslejen, siger vicedirektør til EjendomsWatch. Nye kunder kommer i anden række. Kreditkoncernen mærker dog generelt markant nedgang i henvendelser fra nye investorer.

Parterne ruster sig til nok et opgør om Løkken Sparekasse

Finansiel Stabilitet og den tidligere direktør i den hedengangne Løkken Sparekasse skal igen tørne sammen i retslokalerne. Advokat for den tidligere direktør i sparekassen opfordrer Finansiel Stabilitet til at gå i arkiverne, så der er styr på alle sagsakter.

Flere aktionærer åbner for at frasælge aktier i Lollands Bank

Flere aktionærer, heriblandt en storaktionær, siger til FinansWatch, at de vil overveje at sælge deres aktieposter, hvis et kommende bud fra Sparekassen Sjælland-Fyn er godt nok. Ifølge den ene aktionær vil Sparekassen Sjælland-Fyn hente årlige synergieffekter på 50 mio. kr. ved en overtagelse.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere