FinansWatch

Pengeinstitutter

Jyske Realkredit fortsætter udlånsvæksten

Udlånet vokser fortsat hos Jyske Banks realkreditselskab. Frasalget af domicilet i Lyngby i andet kvartal kan dog ikke redde halvårets bundlinje, som lander 30 pct. lavere end for et år siden som følge af nye nedskrivningsregler i første kvartal.

Jyske Bank afleverer lavere indtjening end analytikerne forventede

Jyske Bank kom ud af årets andet kvartal med en mindre indtjening og færre gebyrindtægter, end analytikerne havde forventet. Kvartalet er dog bedre end samme kvartal sidste år. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet igangsætter Silkeborg-banken et stort aktietilbagekøbsprogram. (Opdateret.)

S kræver Thomas Borgen smidt ud af disruptionråd

Over for Jyllands-Posten siger Socialdemokratiets finansordfører, Benny Engelbrecht, at Danske Banks topchef, Thomas Borgen, bør ryge ud af regeringens disruptionråd på grund af bankens hvidvasksag i Estland. Også selvom Thomas Borgen ikke er dømt for noget i sagen endnu.

Jyske: Derfor ændrer vi priserne på vores boliglån

Jyske Bank har mandag både hævet og sænket priser på sine boliglån. Det sker som et led i, at banken og BRF Kredit, der er i gang med at skifte navn til Jyske Realkredit, sammenlægger produktpaletten, efter at de to fusionerede tilbage i 2014. Vi er stadig blandt de billigste, siger Carsten Tirsbæk Madsen, direktør for privatkunder i Jyske Bank, til FinansWatch.

Bankforsker foreslår statslån til landmænd

Skal landbrugets problemer på grund af sommerens tørke løses bedst muligt, bør Vækstfonden gå ind og give landmændene lån, siger bankforsker. På samme måde som det skete med bankerne under krisen.

Sparinvest skifter ud i den øverste top

Efter 22 år i spidsen for Sparinvest stopper Per Noesgaard som topchef per 1. september. Afløseren er kapitalforvalterens nummer to, der blev hentet ind for to et halvt år siden.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere