FinansWatch

Bank

Markante fald i bonusser fra nordiske storbanker

Bonustildelingerne for 2018 faldt markant hos de nordiske storbanker i forhold til 2018. Trods faldet er det dog ikke alle banker, der valgte at skrue ned for bonusserne. Det skriver Børsen Pro.

Danske Bank kæmper for Norwegians overlevelse

Gælden stiger, aktien styrtdykker, og Danske Bank er på flere plan dybt involveret i det kriseramte lavprisselskab. Vilkårene i Norwegians kommende aktieemission offentliggøres efter weekenden, og Danske Invest har på forhånd garanteret at købe yderligere op.

Danske Bank hyrer prominent advokathus til forsvar mod investors hvidvasksøgsmål

Danske Bank har nu valgt det amerikanske advokathus, der skal forsvare storbanken i hvidvasksøgsmål. Det er et fremtrædende selskab, der har erfaring med et af historiens største forlig efter en olieeksplosion og har bistået med børsnotering af superbiler, ligesom selskabet repræsenterede kæmpe finanshuse i USA efter finanskrisen.

Sådan holder Nordea-chef sig fuld af energi hele dagen

ET HOLDBART ARBEJDSLIV - Carmine Gioia har dagligt mange bolde i luften i sit job hos Nordea, hvor han står i spidsen for digitalisering. Han har masser af energi, og det får han gennem sin træning, der blandt andet består af kampsporten aikido, kombineret med en sund kost med masser af grønt.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere