FinansWatch

Medie: Maj Invest-direktør fik også betalt luksusrejse

Da Jeppe Christiansen, der i dag er i Maj Invest, var adm. direktør i LD fik han betalt dyre skirejser af kapitalfonden Triton.

DR kunne i går fortælle, at PKA’s direktør Peter Damgaard Jensen flere gange har været inviteret på skitur i den franske by Chamonix af kapitalfonden Triton. Nu kan samme medie berette, at også Jeppe Christiansen, nuværende adm. direktør i Maj Invest, var på de dyre skiture, da han var direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond.

Medie: Kapitalfond betalte skiferie for PKA-direktør 

Både Pensionskassen PKA  og Lønmodtagernes Dyrtidsfond har investeret millioner i Triton, og derfor kan turene ifølge Jacob Dahl Rendtorff, der er lektor i etik og virksomhedsansvar ved Roskilde Universitet, være problematisk, fordi rejserne sår tvivl om direktørernes integritet. Det fortæller han til DR.

Både PKA’s direktør Peter Damgaard Jensen samt den tidligere LD-direktør Jeppe Christiansen i et ”advisory board”, og skiturene skulle ifølge DR have haft karakter af netværksmøder. Ifølge DR bestod turene dog reelt af fire dages ture, skiløb, dyre middage og i alt halvanden times fagligt indhold en enkelt eftermiddag.

"Det er seks år siden jeg var ansat som direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond, og jeg har derfor ingen kommentarer i den forbindelse. Som oplyst har jeg deltaget i en række arrangementer arrangeret af Triton som medlem af Triton Industry Board. Generelt synes jeg det er vigtigt og givtigt, at dansk erhvervsliv deltager i netværksmøder og seminarer i internationalt regi. For en lille økonomi som den danske har vi stor nytte af videns- og erfaringsudveksling med andre," siger Jeppe Christiansen til DR.

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs