FinansWatch

Forsikringsbranche forsvarer ret til overvågning

På trods af politisk opmærksomhed står Forsikring & Pension fast på, at forsikringselskaberne bør have ret til at overvåge kunder, som mistænkes for svindel.

Flere politikere har i Berlingske luftet bekymring over forsikringsselskabernes overvågning af kunder, som mistænkes for snyd.

Forsikring & Pension understreger nu, at muligheden for selv at efterforske mulig svindel - og i yderste konsekvens overvåge kunderne.

Forsikringsbranchen mener nemlig ikke, at politiet efterforsker mistanker om forsikringssvindel tilstrækkeligt. Derfor vil branchen selv have muligheden for at kigge mistænkelige kunder i kortene.

"Det har en forebyggende effekt og - vigtigst af alt - det er med til at beskytte de ærlige kunder imod de kunder, som bevidst snyder med forsikringerne," siger underdirektør i F&P Hans Reymann-Carlsen i en meddelelse.

F&P mener, at det vil "åbne en ladeport" for svindlere, hvis politikerne griber ind over for muligheden for at overvåge kunder.

 

Avis: Politisk bekymring over digital jagt på forsikringssvindlere

Forsikringsselskaber: Overvågning er nødvendigt 

 

 

Mere fra FinansWatch

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Ny Klim-direktør: "Jeg stiller ekstremt store krav til mig selv"

Ny Klim-direktør lover al den frihed til sine ansatte, som de kan ønske sig. Men friheden kommer med et ansvar, lyder det. Direktøren, der har tilbragt hele sit arbejdsliv i det nordjyske, skal holde en af landets ældste og mindste sparekasser ovenvande. Og i den ombæring han er helt på det rene med sit eget ansvar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs