FinansWatch

Alm. Brand direktør får aktieoptioner

Alm. Brands direktør Søren Boe Mortensen har fået sin halvårlige portion Alm. Brand aktieoptioner. Aktierne har en markedsværdi på 3,2 mio. kr. Direktøren har allerede tjent 4,6 mio. kr. på sine tidligere optioner.

Foto: Alm Brand/PR

Søren Boe Mortensen, direktør i Alm. Brand, har efter koncernens halvårsregnskab 21. august fået tildelt sin halvårlige portion aktieoptioner.

Ifølge en fondsbørsmeddelelse har Søren Boe Mortensen modtaget 102.681 stk optioner til en kursværdi på 392.241 kr.

Aktierne kan købes til 34,78 kr. om tre år. Prisen fastsættes som den gennemsnitlige pris på 5., 6. og 7. handelsdag efter offentliggørelsen af Alm. Brands halvårsrapport plus 10 pct.

Det er femte gang, at Søren Boe Mortensen får tildelt aktieoptioner. De er blevet tildelt halvårligt siden årsregnskabet for 2012. Alm. Brand aktien nåede sit absolutte lavpunkt i 2011, hvor den på et tidspunkt den 23. september kun kostede 6,35 kr. Den 7. februar 2007 kostede en Alm. Brand aktie 264 kr.

I alt har direktøren nu fået tildelt 590.468 stk. Alm. Brand-optioner.

Tager man dagens aktiekurs på 31,30 kr. har Søren Boe Mortensen på sine første fire optionstildelinger allerede tjent 4,6 mio. kr. Den sidste tildeling i dag er i sagens natur stadig i rødt med 357.330 kr.

Resten af ledelsen i Alm. Brand er ligesom Søren Boe Mortensen også blevet tildelt aktieoptioner. I alt er der uddelt 590.712 stk. aktier til direktion og ledelse.

Dyr direktør kan vente en stor gevinst

Jeg synes ikke, at man kan lægge skylden på enkeltpersoner 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs