FinansWatch

PFA henter ny koncerndirektør fra Danske Bank

PFA henter ny direktør som afløser for Anne Broeng. Den ny direktør får ansvar for investering og risikostyring og kommer fra en stilling i Danske Bank

PFA får ny direktør for investering og risikostyring: Den 44 årige Anders Damgaard, som er hentet i Danske Bank.

Han får titel af CIO, koncerndirektør og bliver medlem af PFA's koncernledelse.

”Med Anders Damgaard får vi en person, der har bred erfaring med ledelse, bankdrift, investering, finansielle produkter, risiko, kunder, salg og strategisk rådgivning. Dermed står vi endnu stærkere rustet til den benhårde konkurrencesituation, der er på pensionsmarkedet,” siger Henrik Heideby i en meddelelse

Anders Damgaard kommer fra en stilling som vicedirektør og Global Head of Corporate and Institutional Banking i Danske Bank, hvor han har haft ansvaret for danske banks største kunder.

”Dette er for mig et drømmejob. Der skulle noget meget specielt til, før jeg var parat til at skifte fra mit nuværende spændende job i Danske Bank – og det er netop hvad der er sket,” siger Anders Damgaard i meddelelsen og fortsætter:

"Jeg har igennem mine 14 år i banken haft tæt berøring med nordiske institutioner og erhvervsvirksomheder på rigtig mange områder. Jeg har altid syntes, at pensionsselskaber har en central rolle i samfundet. Specielt har investerings- og risikosiden helt tilbage fra min studietid ligget mit hjerte nært. Da jeg blev tilbudt muligheden for at blive koncerndirektør og CIO i PFA, nåede jeg hurtigt frem til, at det var en fantastisk og enestående mulighed jeg måtte gribe.”

PFA's tidligere direktør for risikostyring og investering Anne Broeng sagde op i PFA i februar.

Anne Broeng forlader PFA Pension

Broeng: Tid til at prøve noget nyt

PFA ansætter ny direktør

PFA har udskiftet 28 chefer

”Enten er du med Heideby – eller også er det ud” 

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs