FinansWatch

Avis: PFA-formand trækkes ind i bitter personstrid

Poul Erik Tofte, der er formand for PFA Invest, anklages af britisk forretningsmand for urent trav i forbindelse med ansættelse. Tofte afviser pure.

Børsen skriver, at formanden for PFA Invest, den tidligere finansdirektør hos FLS, Poul Erik Tofte, er havnet i en bitter personstrid, hvor en engelsk virksomhedsejer anklager Tofte for urent trav i forbindelse med ansættelsen af en nøglemedarbejder.

Ifølge Børsen drejer sagen sig om, at Tofte ejer en mindre virksomhed, hvortil han i 2012 ansætter en medarbejder fra en konkurrerende engelsk virksomhed. Men ejeren af den engelske virksomhed mener, at Tofte og dennes forretningspartner handlede i ond tro i forbindelse med ansættelsen. Han siger til Børsen, at de måtte være vidende om, at der var en aktionæroverenskomst som betød, at den pågældende medarbejder ikke måtte skifte til en konkurrent i løbet af de første 12 måneder efter sin fratrædelse.

Tofte siger til Børsen, at han opfordrer den engelske forretningsmand til at lægge sag an, hvis han skulle have så god en sag. Tofte siger endvidere, at han sammen med sine advokater har fået vurderet sagen og at alt tyder på, at de har handlet i god tro, da de ansætter medarbejderen fra den engelske virksomhed.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs