FinansWatch

Tryg: Bilforsikring er blevet billigere

Priserne på bilforsikring faldt en smule i andet kvartal, og det øger presset på Trygs toplinje.

Morten Hübbe | Foto: Tryg, PR.

Toplinjen har været stenen i Trygs sko over de seneste år. Koncernen har åbent sagt, at man prioriterer lave omkostninger og lønsomhed over vækst. Præmieindtægterne har dog før været hjulpet af generelle præmiestigninger efter skybrud og dårlige skadesforløb. Men nu skubber øget konkurrence lidt til priserne.

"Vores bilpriser er faldet en halv pct. i andet kvartal, og det er jo vores største produkt. Det trækker naturligt toplinjen lidt ned - selvfølgelig til glæde for kunden. Men det skal med i ligningen," siger Tryg koncernchef Morten Hübbe til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs