FinansWatch

Billige forsikringer koster Admiral Group dyrt

Faldende priser på bilforsikringer i Storbritannien og et annonceret salg af virksomhedsobligationer for 200 mio. pund. sender det britiske forsikringsselskab Admiral Group ned i onsdagens aktiehandel.

Det skriver Bloomberg News, efter at Admiral Group er kommet med en mindre handelsopdatering for første halvår af 2014.

Admiral Group kunne i første halvår notere sig, at omsætningen inden for bilforsikringer faldt til 0,85 mia. pund fra 0,92 mia. pund året før. Samtidig viser en rapport fra netsiden confused.com, at priserne på nye bilforsikringer i Storbritannien faldt 2,8 pct. mellem marts og juni i år. Præmierne er på det laveste niveau i 10 kvartaler.

Selskabet meddelte i forbindelse med halvårsopdateringen, at man vil sælge virksomhedsobligationer for 200 mio. pund, der skal øge selskabets kapitalbase frem mod nye solvenskrav, som bliver gældende i 2016.

Nyhederne bliver dog ikke modtaget godt blandt investorerne, da Admiral Group-aktien onsdag ved middagstid dykker 6,8 pct. til 1467 pence på børsen i London.

Onsdagens fald er samtidig ensbetydende med, at Admiral Group placerer sig næstnederst i det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks, der indeholder 600 aktier fordelt på 18 lande i Europa.

/ritzau/FINANS

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs