FinansWatch

Forca: Pensionsopsparing skal være lettere at forstå

It-direktør i administrationsselskabet Forca ønsker at gøre pensionsopsparing mere enkelt og forståeligt for danskerne. Juraen skal ud af kommunikationen, siger han.

Det skal være lettere for danskerne at forstå, hvorfor pensionsopsparingen er et af de vigtigste spørgsmål at tage stilling til.

Det mener den nyudnævnte it-direktør, Carsten Tange, i administrationsselskabet Forca, der leverer it-løsninger til tre kunder i pensionsbranchen: PKA, der blandt andet indebærer sygeplejerskerne, Pædagogernes Pensionskasse og Lærernes Pension.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs