FinansWatch

Avis: Milliarder til Trygs kunder kan give bonus

Hvis Tryghedsgruppen som udmeldt begynder at sende en del af udbyttet fra Tryg videre til medlemmerne, så vil det styrke selskabets evne til at fastholde og tiltrække kunder, vurderer analytikere ifølge Berlingske Business.

Foto: LEIF TUXEN

Tryghedsgruppens løfte om, at man fremover vil dele udbyttet fra Tryg med medlemmerne, kan betyde et løft i tilfredsheden og fastholdelsesprocenten blandt kunderne i Tryg, vurderer både Sydbank og Danske Markets.

Det skriver Berlingske Business.

"En vigende toplinje har været en akilleshæl for Tryg-aktien. Nu har TryghedsGruppen foretaget en U-vending og indikerer, at den overvejer at starte med at betale udbytte til de danske forsikringstagere i Tryg – på samme måde som trigger, men ikke som en game changer, da der kan stilles spørgsmålstegn ved, hvorvidt Trygs priser bliver konkurrencedygtige selv med en tilbagebetaling på 7,5 pct. fra TryghedsGruppen," skriver Danske Markets i en analyse ifølge Berlingske.

Sydbank er endnu mere positiv, og venter, at udbyttet fra storaktionæren vil gøre selskabet meget mere attraktivt for både nuværende og fremtidige kunder.

Tryghedsgruppen åbner for medlemsudbytte

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs