FinansWatch

Forbrugerombudsmanden overvejer nyt kig på AP Pension

Økonomisk Ugebrev skriver, at den tidligere skatteminister Frode Sørensen, der repræsenterer en gruppe af utilfredse FSP-medlemmer, forsøger at få Forbrugerombudsmanden til atter at gå ind i sagen mod AP Pension.

Det er langtfra sikkert, at det sidste kapitel er skrevet i sagen om AP Pension, der for nylig fik kritik fra Finanstilsynet, som mente, at selskabet havde snydt sine egne medlemmer for et trecifret millionbeløb, da man overgik fra det traditionelle pensionsprodukt til markedsrente.

Økonomisk Ugebrev skriver, at selvom AP Pension er blevet pålagt at betale 170 mio. kr. i sagen, det svarer til ca. 70.000 kr. pr. medlem, så vil en række FSP.medlemmer, FSP blev i 2012 overtaget af AP Pension, have Forbrugerombudsmanden ind i sagen.

"Vi glæder os over afgørelsen fra Finanstilsynet. Men det betyder i vores øjne ikke, at sagen er afsluttet. Vi kan ikke bedømme, om pengene rækker. Men det virker meget vilkårligt, at det kun er 2400 medlemmer ud af potentielt to-tre gange flere, der får erstatning. Vi har også den udfordring, om det beløbsmæssigt handler om langt mere end de 170 mio. kr. Vi er i dialog med Forbrugerombudsmanden om sagen," siger gruppens talsmand, tidligere skatteminister Frode Sørensen, til Økonomisk Ugebrev.

Hos Forbrugerombudsmanden oplyser man, at det endnu ikke ligger klart, om  henvendelsen opfylder de betingelser der skal til, for at man kan gå ind i sagen.

 

Millionregn over bankpensionister

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs