FinansWatch

Danske venter stærkt kvartalsregnskab fra Tryg

Der kan forventes et stærkt første kvartalsregnskab fra Tryg på torsdag i næste uge. Det vurderer i hvert fald Danske Markets,

Forud for rapporten hæver Danske Markets sit kursmål for aktien til 645 kr. fra tidligere 640 kr. og gentager anbefalingen "køb".

"Vinteren har været ekstraordinært mild i både Norge og Danmark, hvilket sandsynligvis vil efterlade Tryg med en meget stærk combined ratio i forhold til en normal udvikling i første kvartal," skriver Danske Markets i en kommentar.

Finanshuset estimerer en combined ratio (skadesudgifter og omkostninger i forhold til præmieindtægter, red.) for Tryg samlet set på 86,9 pct. for første kvartal og venter derudover, at kvartalet har været godt investeringsmæssigt med et afkast på aktier på 2 pct. og på den frie obligationsportefølje på 0,75 pct.

/ritzau/

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs