FinansWatch

Nye millioner til forsikringsportal

Sammenligningsportalen for forsikringsprodukter Comparo vil udvide, efter en kapitalfond har skudt yderligere millioner i projektet.

Forsikringsportalen Comparo har fået tilført et millionbeløb i frisk kapital fra kapitalfonden Northcap, skriver Børsen.

Kapitalen skal bruges på at udvide portalen, så den kan sammenligne priser på flere produkter. I portalens første seks måneder i luften har brugerne kunnet sammenligne priser på bilforsikring, mens rejseforsikringer skulle være på vej.

"Den udviklingsproces, vi har været igennem på bilerne, er på plads. Nu kan vi tage vores udviklingshold og stille kanonen skarpt på noget andet," siger Lars Lund-Nielsen, adm. direktør i Nordic Consumer Portals, der er selskabet bag Comparo, til Børsen.

 

Avis: Tryg anklaget for at pynte på priserne

100.000 tester ny forsikringsportal

Den perfekte forsikringsstorm

Brødre vil lave en Momondo på forsikringsmarkedet 

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs