FinansWatch

Samarbejde giver pote for akademikere

De tre akademikerpensionskasser under Unipension er alle kommet ud af 2013 med afkast over benchmark. Nu lægges der op til at udvide samarbejdet endnu mere.

Foto: Thomas Busk/Unipension

MP Pension, Arkitekternes Pensionskasse og Pensionskassen for Jordbrugsakademikere og Dyrlæger (PJD) har siden 2008 delt bord og seng, og partnerskabet har i den grad båret frugt, lyder det fra Unipension.

Afkastet for de tre pensionskasse blev i 2013 henholdsvis 8,3 pct. for MP og AP og 8,9 pct. for PJD. Før sammenlægningen i 2008, lå de tre pensionskasser generelt og rodede rundt i den forkerte ende af afkastsammenligningstabellerne. Det har ændret sig nu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs