FinansWatch

IF-topchef ind i Topdanmarks bestyrelse

Topdanmark foreslår storaktionæren IFs topchef Thorbjörn Magnusson valgt ind i bestyrelsen. Han bliver dog hverken formand eller næstformand.

Storaktionæren i Topdanmark If får nu en repræsentant i selskabets bestyrelse. Det bliver IF-direktøren Thorbjørn Magnusson, der skal respræsentere selskabet hos Topdanmark.

IF ejer 25,2 pct. af Topdanmark og sidder på 28,3 pct. af stemmerne,

”Jeg vil gerne byde Torbjörn Magnusson velkommen i bestyrelsen og ser frem til at fortsætte arbejdet med at skabe værdi for aktionærer, kunder og medarbejdere. Topdanmarks strategi har været uændret siden midten af 1990’erne. Det er den strategi, If har sig købt ind i, og bestyrelsen har ingen planer om at ændre på denne”, udtaler Michael Pram Rasmussen, bestyrelsesformand i Topdanmark i en fondsbørsmeddelelse.

Han vil selv fortsætte som formand, ligesom næstformand Søren Thorup Sørensen heller ikke opgiver sin post.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs