FinansWatch

Dansk Goldman-krise er global topnyhed

At DONG-aftalen med Goldman Sachs udløser regeringskrise i Danmark vækker opsigt langt ud over landets grænser.

"Danish coalition close to collaps over $1.5bn Goldman Sachs deal."

Sådan lyder det på forsiden af Financial Times web-avis Ft.com netop nu.

Den danske regeringskrise, der er udløst af salget af DONG-aktier til Goldman Sachs, giver massiv mediedækning i udlandet.

"Mange venstreorienterede følte sig i forvejen svigtet af brudte valgløfter, og nogle politiske kommentatorer ser salget af DONG til en fond ejet af Goldman Sachs som strået, der brækkede kamelens ryg," lyder det i artiklen hos FT.

Bloomberg: Truer genvalg

Nyhedsbureauet Bloomberg kører tophistorie på, at sagen om DONG og Goldman Sachs truer den danske regerings mulighed for genvalg. Læs historien her.

I den svenske avis Dagens Industris netudgave lyder det som topnyhed, at "Regeringen faller" - længere nede i artiklen fremgår det dog, at det drejer sig om, at SF trækker sig fra regeringssamarbejdet.

Også i norske medier er det topnyhed, at den danske regering er i dyb krise.

 

Denne artikel er leveret af FinansWatch' søstersite EnergiWatch.dk

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs