FinansWatch

Pensionskunder får tidlig skattegave

Kunder i Industriens Pension er blevet dobbeltbeskattet, da de gik fra gennemsnitsrente til markedsrente. Skat vil først rette fejlen i 2017, men nu har Industriens Pension besluttet selv at lægge ud.

Industriens Pension er nu parat til at sende 2 mia. kr. ud til sine kunder, selvom de reelt først har ret til pengene i 2017.

"Vi synes ikke, kunderne skal vente så længe med at få pengene. Derfor lægger vi pengene ud og har overført dem til kunderne”, siger Laila Mortensen, adm. direktør, Industriens Pension i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs