FinansWatch

Peter Schmeichel skal sælge forsikringer

Forsikringsselskabet First har indgået et partnerskab med den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel, der skal reklamere for selskabet.

Peter Schmeichel
Peter Schmeichel optræder selv som golftosse Foto: First

Han var kendt som en sikker sidste skanse på blandt andet det danske fodboldlandshold. Nu skal Peter Schmeichel forsøge at overbevise danskerne om, at forsikringsselskabet First vil give lige så stor sikkerhed. Det skriver First i en pressemeddelelse.

First er forsikringsformidler for engelske Lloyd's, der er blandt verdens største forsikringsselskaber. Det er altså den engelske gigant, der tager risikoen på forsikringerne.

Peter Schmeichel fortæller i reklamen, at Danmark er fyldt med tosser - lige fra cykeltosser til golftosser. Det dækker over, at mange mennesker lægger penge og kærlighed i deres hobby og ejendele. Med en forsikring hos First kan man føle sig tryg, hvis man skulle være uheldig at miste sine kæreste ejendele, lyder budskabet.

”Jeg ser frem til samarbejdet med Peter Schmeichel da vi hos First kan stå helt inde for hans værdier og det som han bl.a. står for som person; troværdighed og professionalisme. Peter Schmeichel er den helt ideelle ambassadør for vores virksomhed," siger adm. direktør i First Flemming Paris i meddelelsen.

 

 

Forsiden lige nu

Regeringsparti mener ATP-topchef bør gå af

Liberal Alliance mener, at ATP's nuværende topchef, Christian Hyldahl, bør gå af, efter at det er kommet frem, at Hyldahl har været ansvarlig for en afdeling i Nordea, der har deltaget i spekulation i schweizisk udbytteskat. Det skriver Børsen.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere