FinansWatch

Peter Schmeichel skal sælge forsikringer

Forsikringsselskabet First har indgået et partnerskab med den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel, der skal reklamere for selskabet.

Peter Schmeichel optræder selv som golftosse | Foto: First

Han var kendt som en sikker sidste skanse på blandt andet det danske fodboldlandshold. Nu skal Peter Schmeichel forsøge at overbevise danskerne om, at forsikringsselskabet First vil give lige så stor sikkerhed. Det skriver First i en pressemeddelelse.

First er forsikringsformidler for engelske Lloyd's, der er blandt verdens største forsikringsselskaber. Det er altså den engelske gigant, der tager risikoen på forsikringerne.

Peter Schmeichel fortæller i reklamen, at Danmark er fyldt med tosser - lige fra cykeltosser til golftosser. Det dækker over, at mange mennesker lægger penge og kærlighed i deres hobby og ejendele. Med en forsikring hos First kan man føle sig tryg, hvis man skulle være uheldig at miste sine kæreste ejendele, lyder budskabet.

”Jeg ser frem til samarbejdet med Peter Schmeichel da vi hos First kan stå helt inde for hans værdier og det som han bl.a. står for som person; troværdighed og professionalisme. Peter Schmeichel er den helt ideelle ambassadør for vores virksomhed," siger adm. direktør i First Flemming Paris i meddelelsen.

 

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs