FinansWatch

Peter Schmeichel skal sælge forsikringer

Forsikringsselskabet First har indgået et partnerskab med den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel, der skal reklamere for selskabet.

Peter Schmeichel
Peter Schmeichel optræder selv som golftosse Foto: First

Han var kendt som en sikker sidste skanse på blandt andet det danske fodboldlandshold. Nu skal Peter Schmeichel forsøge at overbevise danskerne om, at forsikringsselskabet First vil give lige så stor sikkerhed. Det skriver First i en pressemeddelelse.

First er forsikringsformidler for engelske Lloyd's, der er blandt verdens største forsikringsselskaber. Det er altså den engelske gigant, der tager risikoen på forsikringerne.

Peter Schmeichel fortæller i reklamen, at Danmark er fyldt med tosser - lige fra cykeltosser til golftosser. Det dækker over, at mange mennesker lægger penge og kærlighed i deres hobby og ejendele. Med en forsikring hos First kan man føle sig tryg, hvis man skulle være uheldig at miste sine kæreste ejendele, lyder budskabet.

”Jeg ser frem til samarbejdet med Peter Schmeichel da vi hos First kan stå helt inde for hans værdier og det som han bl.a. står for som person; troværdighed og professionalisme. Peter Schmeichel er den helt ideelle ambassadør for vores virksomhed," siger adm. direktør i First Flemming Paris i meddelelsen.

 

 

Forsiden lige nu

Bankboss efter Anders Dam-stikpiller: "Jeg kan stikke de fleste"

Står det til topchef Gert Jonassen, har Arbejdernes Landsbank nogle af de skarpeste priser på boliglån. Det siger han til FinansWatch efter flere spidse bemærkninger, som Jyske Bank-direktør Anders Dam rettede mod en række konkurrenter tirsdag. Jonassen erkender dog, at gennemsigtigheden i priserne kunne være større.

Låst dansk marked får datacentral til at kigge mod nordiske naboer

Datacentral vælger at kigge mod Norge og Sverige på grund af et "fastlåst" marked i Danmark. Ifølge selskabets direktør er det muligt at hente nye kunder i de andre nordiske lande uden at betale de nye kunder for at skifte. Han er samtidig klar til et opgør med dummebøder hos datacentralerne herhjemme.

USA giver Letlands pressede regering en hjælpende hånd

Selv om det amerikanske finansministerium i sidste uge offentliggjorde en sønderlemmende kritik af en af Letlands største banker for at have "institutionaliseret hvidvask", så giver det amerikanske udenrigsministerium nu NATO-partneren en hjælpende hånd.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere